TRAIAN BĂSESCU, atac violent la adresa ministrului de Finanţe, IOANA PETRESCU

| 18 sep, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a criticat-o pe Ioana Petrescu, ministrul de Finanţe, care a spus că Guvernul nu are datoria de a crea locuri de muncă.

Traian Băsescu consideră drept minciună afirmaţia minstrului de finanţe, Ioana Petrescu, conform căreia "nu e treaba Guvernului să creeze locuri de muncă". "Citez din ministrul Finanţelor, susţinut de Ponta. Mai ales în situaţii dificile, când economia nu e într-o creştere naturală, generată de o piaţă foarte favorabilă, singura soluţie e intervenţia statului pentru creare de locuri de muncă. Intervenţia guvernamentală e obligatorie, iar susţinerea faptului că nu-i treaba Guvernului arată că Guvernul nu înţelege ce are de făcut. Faptul că această afirmaţie vine pe fondul realităţii arată că avem un guvern profund incompetent, fie că vorbim de premier, fie că vorbim de ministrul de Finanţe. E cu atât mai grav să spui asta când resursele le ai pe masă. Poate află doamna ministru că Guvernul are această pârghie, să utilizeze banii europeni pentru a crea locuri de muncă", a spus Băsescu.

"Poate doamna Petrescu, poate îi pică ochii pe un tabel cu situaţia absorbţiei, şi îşi dă seama că a crea locuri de muncă e o treabă a Guvernului, împreună cu administraţiile locale. E incredibil, n-am crezut că în România lui 2014 o să aud un ministru care spune , în condiţiile în care Guvernul trebuie să deruleze fondurile de coeziune", a mai declarat preşedintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ