Senzaţional! Dan Diaconescu îl aduce la România TV pe Florin Călinescu

| 15 iul, 2014

Dan Diaconescu anunţă că din această seară începe  colaborarea cu România TV, iar  primul invitat va fi Florin Călinescu.

Nu este vorba de o emisiune la România TV. Este un canal preluat de alt canal: OTV, înregistrat în Italia, este preluat de România TV, între orele 23.00 și 6.00, de luni până duminică. Dar relația este și inversă. România TV difuzează șapte ore de emisie cu mine în România, iar eu preiau șapte ore de la ei și le difuzez în Italia.”, scrie paginademedia.ro.

Citeşte şi:  Florin Călinescu face o dezvăluire incendiară

Primul invitat va fi Florin Călinescu, cel care era să fie președinte. Chiar el a povestit că a avut o ofertă de la Virgil Măgureanu să candideze la președinție și a refuzat.

Pe studii, s-a arătat că România TV a luat cel mai mult din publicul OTV.

Vor fi abordate mai multe genuri de subiecte. "Politice în primul rând: cazul Băsescu – Bercea Mondialul, Voiculescu, tot ce e la ordinea zilei.

Oricum, pe studii, s-a arătat că România TV a luat cel mai mult din publicul OTV.

Citeşte mai mult pe paginademedia.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ