Londra avertizează că Vladimir Putin va suporta ”consecinţe grave” dacă va folosi arme nucleare în războiul din Ucraina

| 19 oct, 17:51

 

Preşedintele rus Vladimir Putin va suporta ”consecinţe grave” dacă va folosi arme nucleare în războiul din Ucraina, a declarat un purtător de cuvânt al Downing Street, relatează The Guardian.

 

 

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a întreprins o vizită la Washington pentru a discuta cu omologul său american Lloyd Austin, pe fondul suspiciunilor că liderul rus Vladimir Putin ar putea detona un focos nuclear deasupra Mării Negre.
Un purtător de cuvânt al biroului din Downing Street nu a comentat întâlnirea lui Wallace, dar a spus că Londra avertizează că utilizarea armelor nucleare de către Putin ”va avea consecinţe grave”.
Oficialul a adăugat că nu va specula referitor la acest subiect, însă a subliniat că Marea Britanie va fi un ”lider puternic în acest domeniu”.
”Cred că ar fi o greşeală să fim atraşi în speculaţii cu privire la acest aspect, mai degrabă decât să ne concentrăm pe ceea ce vedem zi de zi, care reprezintă un atac fără sens şi barbar asupra civililor din Ucraina”, a mai spus el.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 17:38
VashReabs
can i drink alcohol while taking doxycycline hyclate 100mg
In evolutionary psychology, social competition of appearance strengthens women s desires for ideal beauty overnight 4u order doxycycline online

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ