Loredana Groza și-a postat o IMAGINE în care apare complet NEMACHIATĂ. Cum arată ARTISTA în mod natural

| 07 feb, 19:55

În ultima perioadă, există o modă printre vedete să-și posteze imagini nemachiate. Și, pentru a demonstra cât de bine arată, nici Loredana Groza nu face excepție, transmite Libertatea.ro.

La cei 46 de ani ai săi, Loredana Groza este în formă maximă. Lori s-a pozat acasă, îmbrăcată lejer și fără trucurile de machiaj pe care folosește la fiecare apariție publică.

Iar fanii au fost de-a dreptul mulțumiți de apariția divei și i-au transmis acesteia că este foarte frumoasă chiar și fără fard și fond de ten.

“Cât de frumoasa esti,ca intotdeauna! Te iubeeesc”, i-a scris o fană. O alta a adăugat: “Sunteți foarte frumoasă! Vă admir foarte mult! Sunteți una dintre cele mai bune voci din România!”.

 

CITESTE SI: LOREDANA, implicată într-un SCANDAL MONSTRU! Ce face artista cu participanţii la "Vocea României"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 apr, 22:41
Ana
Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Este timpul sa castigi bani! Cand doresti cu cea mai mare seriozitate detalii despre acest loc de munca, part-time sau full-time, trimite INFO la adresa de email: [email protected]
04 apr, 18:42
LILI
Pas cu pas, spre castiguri! Vino acum in echipa noastra si te vom indruma pas cu pas, cu mare atentie si grija, pentru ca tu sa inveti totul si sa castigi bani foarte repede! Avem mare nevoie de colaboratori harnici, seriosi si ambitiosi! Lasa prostiile si incepe sa castigi bani! E real si extrem de serios totul! Cere-ne mai multe detalii si informatii la adresa de email: [email protected]
08 feb, 21:41
adria
Sunt sigura ca stai 1-2 ore/zi pe net....N-ai vrea sa castigi si bani din asta postand anunturi pe internet? Iti faci afacerea proprie fara investitii, doar cu munca ta. Ce zici? Relatii la email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ