LOTERIA BONURILOR FISCALE: Din ce oraşe sunt câştigătorii de la a doua extragere

| 18 aug, 15:27

Posesorii de carduri MasterCard şi Maestro au efectuat pe 23 iulie 70 de plăţi cu valori între 364 lei şi 364,99 lei, tranzacţiile fiind eligibile pentru extragerea Loteriei bonurilor fiscale efectuată duminică.

 

Ele au fost realizate în Bucureşti în oraşe mari precum Cluj-Napoca, Craiova, Braşov sau Iaşi, însă au fost înregistrate tranzacţii şi în localităţi mai mici, precum Slobozia, Năvodari, Râşnov, Sfântul Gheorghe sau Lehliu Gară.

În acelaşi timp alte 73 astfel de tranzacţii au fost realizate cu carduri Visa.

Dacă cele 143 de persoane care au efectuat plăţi cu valoarea câştigătoare au păstrat bonurile fiscale, le pot depune la sediile ANAF începând de luni, 17 august, timp de 30 de zile.

În ipoteza în care toate ar fi validate, ar trebui efectuată o nouă extragere pentru desemnarea a maxim 100 de câştigători, cu premii de cel mult 10.000 de lei.

Bonurile în valoare de 364 lei emise pe 23 iulie au ieşit câştigătoare la a doua extragere lunară a Loteriei bonurile fiscale, cu premii în valoare totală de 1 milion de lei, efectuată pentru bonurile emise în perioada 1-31 iulie.

Rezultatele extragerii de duminică vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ