Loteria va câştiga cel puţin 75 milioane euro în urma unui contract încheiat cu Novomatic

| 25 oct, 2013

Loteria Romana şi grupul de companii Novomatic din Austria au semnat un parteneriat pe termen lung în domeniul videoloteriei.

În urma unor negocieri şi a unei proceduri de selectie la care au participat cinci dintre cele mai importante companii la nivel internaţional în domeniul terminalelor de videoloterie, Loteria Romana a selectat compania Novomatic din Austria pentru furnizarea unui număr de 10.000 de terminale de videoloterie de ultima generatie, inclusiv sistemul de videoloterie aferent care cuprinde un sistem de Jackpot, servicii de mentenanţă, piese de schimb, logistică în locaţiile aparţinând Loteriei Române de pe teritoriul ţării, în baza unui parteneriat încheiat pentru o perioada de 15 ani", se arată într-un comunicat de presă.

Conform cerinţlor, contractul semnat la Bucureşti prevede ca veniturile nete să fie împărţite echitabil între cei doi parteneri, în cota de 50% - 50%. De asemenea, contractul stipulează că sistemul de videoloterie să fie implementat în limitele unui grafic de timp bine delimitat, iar instalarea aparatelor de videoloterie să se desfăşoare în conformitate cu planul de execuţie. Acest sistem va fi asigurat în baza unei garanţii bancare în valoare de 20 milioane de euro. Tot în baza acestui contract, Loteriei Române i se garantează un venit proporţional, de minimum 75 milioane de euro.

Pentru gestionarea proiectului, Novomatic a înfiinţat o filiala în România, iar primele terminale de videoloterie care vor oferi cele mai moderne jocuri, împreună cu sistemul aferent, vor fi puse în funcţiune începând cu 1 decembrie 2013.









loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ