LOVITURĂ FATALĂ pentru Monica Macovei: DEZVĂLUIREA care-i scufundă viitorul

| 06 apr, 16:24

Gruparea M10, clădită în jurul Monicăi Macovei, pare să se dărâme cu totul. După ce a fost părăsită de cel mai apropiat consilier al său, iar o parte din filiala București a M10 a demisionat, Macovei mai primeşte o lovitură.

Şi care vine de la alt fost ministru al Justiţiei, Rodica Stănoiu. Stănoiu a declarat că Macovei, când era ministru al Justiţiei, ar fi avut o înțelegere cu Viorel Hrebenciuc pe tema legilor restituirilor și ale justiției.

"Atunci când am plecat din PSD, am vorbit despre suspecta înțelegere dintre Monica Macovei și Viorel Hrebenciuc pe tema legilor restituirilor și ale justiției. Domnul Hrebenciuc era lider de grup atunci la Camera Deputaților. Eu am vorbit de Viorel Hrebenciuc când nimeni nu vorbea. El este un exemplu despre ceea ce s-a întâmplat cu acest jaf. Retrocedările au creat o plajă uriașă pentru acest jaf", a declarat Rodica Stănoiu, la Realitatea TV.

Citeste si: Gaură în bugetul Monicăi Macovei! Autoritatea Electorală i-a CONFISCAT toate donaţiile din campanie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 apr, 17:46
Csillag
oportunitati
”Toate marile realizări încep prin a stabili ce anume vă doriţi cu adevărat – şi apoi prin a vă implica, trup şi suflet, în obţinerea lor.” Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]
07 apr, 09:26
krampus
Lovitura fulgeratoare 2
Articolul incepe zguduitor cu "lovitura fatala" dar care este aceasta lovitura ?! Mister. Cica o baba din activul PSD a vorbit despre cineva cu altcineva; asa...si ? Este o lovitura cind pesedistii vorbesc intre ei ?! Poate articolul este doar un teaser si firma Gusa & Co anunta lansarea unui nou blockbuster: the PSD job !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ