Lovitură GREA pentru Andreea Marin. De ce este ACUZATĂ vedeta

| 25 iun, 10:44

Andreea Marin ar fi dat o gaură în bugetul Televiziunii Române, scrie paginademedia.ro. Emisiunea  ''Preţuieşte viaţa'', prezentată de vedetă , a fost  una dintre cele mai scumpe producţii ale TVR din ultimii ani.

Astfel, ''Preţuieşte viaţa'' a avut un cost mediu de producţie de 234.735 lei pe ediţie (aproximativ 35.000 de euro), însă nu a impresionat ca audienţe, având un rating mediu de 3,3%.

Comparativ, emisiunea ''O dată-n viaţă'', una dintre cele mai de succes de la TVR, a avut în 2012 un cost de producţie de 121.504 lei şi un rating de 4,6%, iar în 2013 - un cost de producţie de 147.101 lei şi un rating de 4,1%, scrie paginademedia.ro.

Practic, TVR a plătit de aproximativ 3 ori mai mult pentru a scoate un punct de rating cu emisiunea Andreei Marin comparativ cu emisiunea Iulianei Tudor.

CITEŞTE ŞI SURPRIZĂ URIAŞĂ! Andreea Marin renunţă la TELEVIZIUNE pentru...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 iun, 10:50
CORALIA
Acest program iti aduce bani!
Acest program iti aduce bani! Noutate absoluta pentru toti cei care vor sa castige bani in timpul liber! Vino si convinge-te! Totul este absolut serios si de incredere! Vei vedea imediat ca ai facut alegerea cea mai buna! Lucrezi part-time, acasa, si castigi bani! Te astept sa ceri acum detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ