Luca Niculescu, despre vizita lui Hollande: Va fi o vizită care va acoperi toată diversitatea relaţiei bilaterale şi europene

| 12 sep, 11:53

Ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu, a declarat că vizita preşedintelui Franței, François Hollande, va acoperi toată diversitatea relației bilaterale si europene.

"Președintele Franței, François Hollande, vine azi in România. Va fi o vizită care va acoperi toată diversitatea relației bilaterale si europene : discuții pe tema viitorului Europei înaintea summitului de la Bratislava, legăturile economice puternice (confirmate si de noua uzină Airbus de la Brașov), cooperarea in sectorul noilor tehnologii (prin vizitarea proiectului ELI de la Măgurele, cel mai puternic laser european, dedicat cercetării științifice) sau excelenta colaborare in domeniul culturii (care va fi incununatā in 2018 prin organizarea unui Sezon cultural comun româno-francez, cu zeci de evenimente romanești in Paris si alte orașe din Franța).

Citeam in dimineața asta un articol intr-un ziar francez, care spunea cam asa : "relația dintre Franța si România ilustrează Europa pe care ne-o dorim pentru mâine - o Europă a investițiilor, o Europă a creșterii economice și a tehnologiilor viitorului, o Europă a siguranței", a scris Luca Niculescu pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ