Lucian Romaşcanu (PSD): Există în acest moment discuţii privind lista alimentelor care vor face obiectul reducerii voluntare

| 26 iun, 20:02

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat luni, după şedinţa Consiliului Politic Naţiona al PSD, că există în acest moment discuţii privind lista alimentelor care vor face obiectul acestei înţelegeri pentru reducerea voluntară a preţurilor şi vor continua discuţiile şi mâine. Se pare că ne îndreptăm spre o soluţie legislativă, pe baza unui acord general al celor implicaţi astfel încât să nu existe impedimente în aplicare, a mai spus Romaşcanu.

 

”Există în acest moment discuţii privind lista alimentelor care vor face obiectul acestei înţelegeri, vor continua discuţiile şi mâine, va exista o decizie despre cum vor trebui impuse aceste concluzii ales discuţiilor, se pare că ne îndreptăm spre o soluţie legislativă, pe baza unui acord general al celor implicaţi astfel încât să nu existe impedimente în aplicare”, a spus Romaşcanu.
Social-democratul a precizat că ”lumea este de principiu de acord pentru o scădere pe durată limitată, prin eforturi proprii, a preţului la alimentele de bază”.
”Când le vom avea le vom comunica dar pentru protecţia producătorilor români, pentru ceea ce ne-am propus întotdeaun,a şi anume creşterea nivelului de trai prin reducerea preţurilor pentru consumatori, probabil un act normativ ar fi cea mai bună soluţie”, a mai spus el.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ