Ludovic Orban dă de pământ cu Mihai Răzvan Ungureanu şi-l contrazice pe Klaus Iohannis

| 13 ian, 10:59

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, nu a uitat faptul că Iohannis i-a tras preșul de sub picioare, chiar înainte de a pleca la Cotroceni.

 

Prezent într-o emisiune la Antena 3, Orban a explicat că Mihai Răzvan Ungureanu nu are cum să fie consilierul personal al lui Klaus Iohannis, asta deși din partea Administrației Prezidențiale a fost comunicat altceva.

"Între domnul Klaus Iohannis şi Mihai Răzvan Ungureanu nu există niciun fel de relaţie contractuală. Nu poate exista. Şi nu l-am auzit pe domnul Klaus Iohannis să declare că are ca şi consilier pe cineva în persoana lui Mihai Răzvan Ungureanu (...) După ştiinţa mea un preşedinte nu poate avea consilier personal. Nu a fost prezentat aşa de domnul Klaus Iohannis”, a declarat Ludovic Orban, la Antena 3.

Orban este însă contrazis de purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Tatiana Niculescu Bran. ”Președintele României l-a numit pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu consilier personal, funcție onorifică neretribuită”, precizează Tatiana Niculescu Bran.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:04
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ