Mihai Răzvan Ungureanu dă din casă. A dezvăluit cine este şeful Cancelariei Prezidenţiale

| 14 ian, 12:48

Deşi până în prezent preşedintele Klaus Iohannis nu a informat oficial cine va ocupa funcţia de şef al Cancelariei Prezidenţiale, Mihai Răzvan Ungureanu a făcut această dezvăluire în cadrul întrevederii pe care a avut-o preşedintele României cu ministrul britanic de externe, Philip Hammond.

În calitatea sa de consilier personal al preşedintelui, Mihai-Razvan Ungureanu a fost cel care l-a întâmpinat pe oficialul britanic căruia i l-a prezentat pe Dan Mihalache ca fiind "chief of staff" - şeful Cancelariei Prezidenţiale.

Klaus Iohannis a numit pană în acest moment, următorii consilieri: Dan Mihalache (PNL), Dan-Andrei Muraru, Cosmin-Ştefan Marinescu, Tatiana Niculescu Bran, Adrian-George Scutaru (PNL) şi Mihai Răzvan Ungureanu. Preşedintele a specificat domeniile de activitate doar în cazul lui George Scutaru, numit consilier pe probleme de securitate nationala, şi a Tatianei Niculescu-Bran, numită purtător de cuvânt, precizând că echipa de consilieri va fi definitivată în cursul lunii ianuarie.

Adriana Săftoiu îl pune la punct pe Klaus Iohannis: Este o metodă ieftină

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ