Ludovic Orban, după accident: Cineva acolo sus mă iubeşte

| 24 ian, 15:09

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat sambata la iesirea din sediul Politiei ca a pierdut controlul masinii incercand sa evite coliziunea cu alta masina. El se declara norocos ca a scapat cu bine: "Cineva acolo sus ma iubeste".

"Am iesit singur din masina. Eram singur. Nu am fost ranit, m-am ales doar cu o mica zgarietura. Cineva acolo sus ma iubeste, si aici jos ca deja am sute de mesaje, nu contenesc.

Am avut o reactie normala de a evita circumstantele unei coliziuni cu alta masina. Am fost testat cu alcool-testul. Rezultatul a fost zero, evident. Cei care ma cunosc stiu ca nu consum alcool.

Voi participa la Focsani la ce evenimente mai sunt de Ziua Unirii", a spus Ludovic Orban.

CITESTE SI Ludovic Orban, implicat într-un accident grav de circulaţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 ian, 08:49
Adam
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
24 ian, 22:52
ion
ludovicorban daca ma gandesc bine si pun an balanta ce ai facut tu ca om politic pentru aceasta tara nu ai voi nici sal lauzi pe BASESCU dapai sa comentez activitatealui/ eu pentru faptul ca te cunosc si pe tine ,lam cunoscut si pe patriciu ati spun anceteaza sal mai hulesti pe BASESCU altfel te va anbratisa curabnd dinu patriciu(dumnezeu sa-l ierte)
24 ian, 21:46
tyrex
Nu bozgor imbecil, alcolist si arogant ,Dumnezeu nu poate iubi o javra oligofrena ca tine, un vierme si un tradator de profesie. Accidentul a fost un avertisment pentru tine si toate javrele din PNL care a-ti bagat in chilotii vostrii jegosi pentru cosmetizare, la ordinul chiorului, kriminalii aia portocalii ,ca impreuna, o gasca de tradatori imputiti si kriminali sa formati o mafie care sa "fericeasca" Romania. Huooooooo numai daca sunt nebuni romani pot vota asemenea adunatura de viermi si oligofreni. Iar pedeapsa adevarta pentru tine va veni cat de curind nici o grija.
24 ian, 15:55
baseccu,criminalul de romani
te iubeste dracul
tu,magarule esti pacatos.tatal ceresc,nu te iubeste.te-a dat satanei sa te bage in focul ghenei,cu alcol adus de tine si varul orban din bozgoria,
hai sictir de mameluc .bolnavule de impotenta.maine o sa crapi,la intors

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ