Victor Ponta, după ce Orban l-a acuzat că i-a făcut poză după accident: "Este un bufon, un menestrel"

| 26 ian, 08:18

Premierul Victor Ponta a declarat că liberalul Ludovic Orban este un "bufon" despre care el nu vrea să vorbească şi că este problema lui de câte ori se răstoarnă acesta cu maşina, după ce Orban, care a fost implicat într-un accodent rutier, a relatat că Ponta s-a oprit şi a făcut poză.

"Eu cred în continuare că Orban este un bufon şi nu vreau să vorbesc despre bufoni. Termenul de menestrel nu definea ceea ce vroiam eu să spun. De câte ori se răstoarnă Orban cu maşina e problema lui", a spus Ponta la postul B1 TV.

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Ludovic Orban, a fost implicat, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier, la ieşirea din localitatea ieşeană Sârca, după ce maşina pe care acesta o conducea s-a răstunat pe marginea şoselei, într-o curbă.

Ludovic Orban a povestit pentru Digi24 cum s-a produs accidentul: într-o curbă a pierdut controlul volanului şi autoturimsul a ajuns cu roţile în sus, în afara şoselei.

Citește și: Ludovic Orban, după accident: Cineva acolo sus mă iubeşte

„Spre deosebire de restul părților de carosabil, în viraj, în zonă era un fel de mâzgă. A intrat în derapaj mașina, a derapat înspre sensul opus, din care veneau mașini”, a spus parlamentarul.

„Nu am avut viteză, cred că am avut o viteză aproape la limita legală, în jur de 65-70 de kilometri”, a adăugat Ludovic Orban.

De altfel, accidentul s-a petrecut la mai puţin de 50 de metri distanță de indicatorul care avertiza că viteza maximă în zonă este de 50 de kilometri pe oră. Ludovic Orban a fost pus de oamenii legii să sufle în etilotest.

„Alcoolemia mi-a fost testată aici, puteți să îi întrebați pe polițiști, erau aproape toți polițiștii de față. Toți cei care mă cunosc știu că eu nu consum alcool”, a spus el.

Potrivit liberalului, printre cei care au ajuns imediat la locul accidentului s-a numărat şi prim-ministrul Victor Ponta.

„Trecea coloana oficială, Ponta a trecut după mine, s-a oprit și a făcut o poză la mașină. Ar trebui să îi cereți poza”, a povestit Ludovic Orban.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ