Ludovic Orban, înainte de moțiune: Voi face tot ce ține de mine pentru căderea Guvernului

| 25 iun, 21:09

Ludovic Orban a declarat, la Parlament, că va face tot ce ține de el și de colegii săi ca moțiune de cenzură împotriva Guvernului să treacă. Totodată, acesta este în plină campanie pe Facebook, pentru moțiunea de cenzură. Astfel,  Orban a anunțat pe Facebook, că PNL mai are nevoie de 76 de voturi pentrru ca moțiunea să treacă.

”Voi face tot ce depinde de mine impreună cu colegii mei ca să obtinem căderea guvernului”, a spus Orban, după ședința PNL.

Următoarele zile vor fi decisive pentru România, se va vedea cine pune pe primul loc România, și cine vrea să rămână complicele lui Liviu Dragnea, susținătorul unui regim toxic. PNL a luat cateva decizii legate de motiune, obiectiuvul fundmental este căderea Guvernului Dăncilă. PNL este deschis după caderea Guvernului la negocieri pentru conturarea unei soluții benefice pentru România care să repună România pe un drum euroatlantic”.

Înainte, Ludovic Orban a postat pe pagina sa de Facebook un colaj cu fotografii ale parlamentarilor din PSD Vrancea, PSD Bacău și minorități, și le cer românilor să îi convingă pe aceștia să voteze moțiunea:

”Orice parlamentar din majoritatea guvernamentala PSD, ALDE, UDMR care voteaza motiunea de cenzura are sansa sa intre in istorie la panoul de onoare. Orice parlamentar care va ramane alaturi de Dragnea risca sa ramana in memoria colectiva pe lista rusinii nationale”, a scris Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ