Ludovic Orban reacționează la scandalul Firea-Dragnea. Ce spune despre primarul Capitalei

| 06 sep, 10:18

Președintele PNL, Ludovic Orban, este de părere că zilele lui Liviu Dragnea în fruntea PSD sunt numărate. Cu toate acestea, o critică dur pe Gabriela Firea, cea care a lansat, recent, un val de acuzații la adresa lui Dragnea, pentru atitudinea față de protestatarii anti-Guvern.

”Firea a refuzat să autorizeze mitingul, în primă fază. A vrut să împiedice manifestațiile din iarnă ale manifestanților anti-PSD inventând un târg de Crăciun”, a declarat Ludovic Orban, la emisiunea ”Jocuri de Putere” de la Realitatea TV.

Liderul PNL a acuzat-o și pe Speranța Cliseru, prefectul Capitalei, că a semnat ordinul de intervenție a jandarmilor.

”Doamna Cliseru, care a fost și consilier al lui Firea, indiferent la ce oră a semnat ordinul de reprimare, l-a semnat. Intervenția (jandarmilor, n.r.) este penală din multe puncte de vedere”, a mai spus Orban.

Recent, Gabriela Firea a lansat un val de acuzații la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Edilul Capitalei spune că acesta conduce ”dictatorial” partidul, că a blocat proiecte majore pentru București și că o spionează și i-a cerut ”să facă un pas lateral” care, consideră ea, ”ar fi benefic țării și PSD”.

Tag-uri: dragnea, Firea, Orban
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ