Macovei, critică dură la adresa lui Toni Greblă: „E o rușine”

| 26 ian, 21:57

Europarlamentarul Monica Macovei a criticat dur, în cadrul unei intervenții telefonice la B1 TV, indiferența judecătorilor Curții Constituționale cu privire la situația în care se află judecătorul Toni Greblă.

„Nu mai exista credibilitate in CCR datorita ca el (n.r. – Toni Greblă) ramane in continuare acolo si iata, nici restul din Curte nu ii cer sa place. E greu sa mai crezi cand se intampla asta intr-o astfel de institutie. Imi pare rau pentru Curte, isi pierde credibilitatea in fata oamenilor. Daca as fi la Curte as spune: Nu mai judec nimic pana domnul Grebla nu isi da demisia, fiindca e o rusine pentru noi. Ce face domnul Grebla si ceilalti judecatori e sa dea palme romanilor.”, a declarat Monica Macovei.

Întrebată ce consideră despre afirmația judecătorului Toni Greblă conform căreia acesta a declarat că nu va demisiona, fiindcă dacă ar face asta ar însemna să își recunoască vinovăția, europarlamantarul a declarat că prin atitudinea sa strică imaginea Curții Constituționale.

„Demisioneaza pentru ca nu e firesc ca un om anchetat penal sa ramana intr-o asemenea functie publica, nu inseamna ca isi recunoaste vinovatia. Din ce spune el, reiese ca nu va demisiona cat timp se va desfasura ancheta, ceea ce poate insemna ani de zile. Faci alta meserie, dar nu strici toata imaginea Curtii prin prezenta ta acolo. Trebuie sa i se ceara, judecatorii trebuie sa-i trimita in fiecare zi o cerere in care sa ii ceara demisia, trebuie sa-i spuna: Noi nu mai vrem sa fim colegi cu tine.”, a mai adăugat Monica Macovei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 ian, 23:53
liviuioan
DURERE--MCV--REDING--nu mai este .
Tata--neamului, prietena lui--MOROMETE--de ce nu povestesti matale--de sistemul cu--NASU-N SUFLET--de legile--JAFULUI NATIONAL--in privinta retrocedarilor--bucuria avocatilor si a lui--ROMCONTROL--sa faca si baietii un ban pentru--JUCARII de PLUS ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ