Macron, reacție imprevizibilă, un adolescent l-a scos din minți!

| 20 iun, 10:08

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, reacție exagerată la adresa unui adolescent care, în timpul unei băi de mulțime, l-a interpelat cu apelativul "Manu". Șeful statului francez, vizibil deranjat, nu s-a mulțumit să-l pună la punct, a simțit nevoia chiar să-l jignească.

În timp ce făcea baia de mulțime, la o cermonie publică, Emmanuel Macron s-a arătat extrem de deranjat de apelativul "Manu" și s-a dezlănțuit contra adolescentului.

"Nu, nu, nu. Te afli la o ceremonie oficială, te comporţi cum trebuie. Poţi face pe IMBECILULl, dar azi se cântă Marseilleza şi Cântecul Partizanilor. Îmi spui domnule preşedinte al Republicii sau domnule. De acord?" l-a interpelat lideurul de la Paris pe adolescent.

Nici răspunsul afirmativ nu a oprit tirada lui Macron. "Şi fă lucrurile cum trebuie. Când vei vrea să faci o revoluţie, învaţă mai întâi, pentru a avea o diplomă şi a te întreţine singur, de acord? Iar atunci le vei da lecţii altora. " a mai afirmat Macron.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ