Madonna denunţă corupţia guvernului din Malawi. Motivul este unul surprinzător

| 27 mai, 2014

Cântăreaţa americană Madonna a criticat atitudinea şefei statului african Malawi, Joyce Banda, după tentativa acesteia de a anula rezultatele alegerilor prezidenţiale pe care le contestă, potrivit site-ului său Raising Malawi consultat luni de AFP.

'Sunt foarte întristată pentru că, din cauza acţiunilor preşedintei lor, malawiţii vor continua să sufere', spune ea într-un scurt comunicat după ce dna Banda a anunţat că vrea să anuleze rezultatul alegerilor din 20 mai şi să reorganizeze scrutinul, fără ca totuşi ea să figureze printre candidaţi.

'În cursul activităţii mele filantropice , am văzut profunda corupţie a guvernului din Malawi. Nu pot decât să sper că aceasta se va schimba, malawiţii merită ceva mult mai bun', adaugă ea.

Celebra interpretă a muzicii pop are patru copii, dintre care un băiat şi o fată sunt adoptaţi în 2006 şi 2009 în Malawi.

Fundaţia sa Raising Malawi afirmă că a vărsat milioane de dolari pentru a finanţa orfelinate şi diverse instituţii de protecţie a orfanilor în această ţară săracă. Ea ar fi contribuit, de asemenea, la construirea unor săli de clasă, după eşecul unui prim proiect de a construi un colegiu pentru fete.

Anul trecut, în timpul unui sejur în Malawi, Madonna a intrat în conflict cu preşedinta Banda, care i-a reproşat că se comportă cu autorităţile ca pe un teritoriu cucerit, reclamă un tratament de VIP nejustificat şi se laudă exagerat cu generozitatea sa faţă de Malawi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ