Fotografii INCENDIARE: Cristi şi Mihaela Borcea, PRIETENI DE FAMILIE cu Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu

| 06 ian, 13:47

Scandalul care îi are ca protagonişti pe Cristi şi Alina Borcea şi pe Valentina Pelinel îşi are rădăcinele undeva în trecut. Încă de pe vremea când Cristi Borcea era căsătorit cu Mihaela, aceştia erau prieteni de familie cu Valentina şi Cristian Boureanu. Cele doua cupluri se frecventau foarte des, si chiar isi planificau vacantele impreuna.

Zvonurile despre o posibila relatie intre Borcea si Pelinel au aparut ulterior, dupa ce fostul sef dinamovist a divortat de Mihaela si s-a casatorit cu Alina Vidican. Exista insa voci care spun ca relatia lor dureaza de mult mai mult timp.

Un alt aspect interesant este ca Boureanu si Pelinel au fost prezenti la „petrecerea” organizata de Cristi si Mihaela Borcea cu ocazia divortului lor. Circa 100 de persoane au fost invitate de cei doi la vila pe care o detineau in Pantelimon, dupa ce s-au separat oficial, in 2011.

„Cristi si Mihaela sunt prietenii nostri si am fost alaturi de ei si la bine si la rau. Viata privata este o chestiune mult prea delicata. Eu sper sa le fie bine impreuna, fie separat dar mai ales sa le fie bine copiilor”, spunea Boureanu la acea vreme.

Dovada prieteniei dintre cele doua cupluri sta in mai multe fotografii de la acea vreme.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ