LOVITURĂ DURĂ pentru CRISTI BORCEA! Gigi Becali îl pune la punct

| 08 ian, 10:56

La cateva zile de la izbucnirea scandalului amoros in care sunt implicate Cristi Borcea, sotia acestuia si Valentina Pelinel, o alta cearta a izbucnit, potrivit Cancan.ro.

De data acesta, fostul presedinte al lui Dinamo s-a certat chiar cu nasul sau, Gigi Becali, iar CANCAN.ro a aflat motivul.

Vestea ca Valentina Pelinel este insarcinata a socat o tara intreaga. Ce-i drept, existau semne clare ca intre ea si Cristi Borcea ar exista o poveste de dragoste de multi ani, insa, nici unul dintre protagonist nu au confirmat sau infirmat. Ultimele zile au fost de-a dreptul tulburatoare pentru femeile din viata fostului presedinte presedinte de la Dinamo.

Alina Borcea plange cu lacrimi amare si sustine ca ea si sotul sau se iubesc enorm si vor continua sa formeze o familie. De cealalta parte, Valentina Pelinel le-a marturisit apropiatilor ca Borcea va divorta, o va lua de sotie si isi vor creste impreuna baietelul. In tot acest amalgam de trairi si de sentimente contrare, apropiatii isi aleg o tabara sau alta. Toti ii cer lamuriri lui Borcea, aflat dupa gratii, insa, el nu pare decis asupra viitorului: isi iubeste si sotia, dar si amanta.

S-a certat cu nasul din cauza amantei!

Unul dintre cei mai apropiati oameni de omul de afaceri este chiar nasul acestuia, Gigi Becali. Patronul Stelei nu s-a sfiit sa isi exprime punctul de vedere in fata camerelor de vederi, marturisit ca Borcea i-a spus ca isi iubeste sotia in proportie de 90% si amanta 10%. Mai mult, latifundiarul din Pipera a jurat ca finul sau nu ca divorta de Alina Borcea, la care tine ca la ochii din cap. Aceste declaratii par sa il fi infuriate la culme pe dinamovist:

”Valentina a fost afectata de cele spuse de Becali, asa ca Borcea, la randul sau, a vazut negru in fata ochilor. El nu numai ca nu a vrut sa mai stea de vorba cu Becali, dar i-a transmis prin intermediul avocatului sau ca il roaga sa nu isi mai permita sa vorbeasca despre viata sa privata si despre situatia in care se afla. Gigi Becali a incercat de atunci sa ia legatura cu Borcea, dar acesta nu i-a mai raspuns la telefon”, a marturisit o sursa de incredere, pentru CANCAN.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ