Prima reacție a ministrului Justiției în privința "scriitorilor" din spatele gratiilor

| 06 ian, 16:34

Raluca Prună, ministrul Justiției, a precizat miercuri că încă nu a fost finalizat procesul de clarificare a modului în care deținuții au elaborat lucrări științifice în penitenciare.

"Eu cred că este incorect să spunem că Ministerul Justiției nu ia măsuri, am făcut public acum câteva zile, la cererea Ministerului Justiției, a mea personal, s-a dat din partea Administrației Naționale a Penitenciarelor lista cu lucrările științifice scrise în penitenciar, sunt încă în procesul de clarificare a modului în care s-au elaborat aceste lucrări, există o procedură și voi vorbi despre aceste lucruri când voi decide ce măsuri voi dispune", a declarat Raluca Prună miercuri la sediul Consiliului Superior al Magistraturii, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Cărţile scrise în închisoare de Voiculescu, Copos, Becali, Dinel Staicu au ajuns în presa străină

Persoanele aflate în detenție au scris 157 de cărți de la începutul anului 2014 și până în iunie 2015, în vederea reducerii pedepsei și eliberării condiționate, potrivit unor informații transmise de Administrația Națională a Penitenciarelor.

Citeşte şi: "Scriitorii” din închisorile României scot cărţi pe bandă rulantă: 157 de cărți din 2014 până în prezent

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ