Maimuța liberală, nervoasă la maxim din cauza accizei

| 02 apr, 2014

Antonescu șterge cu buretele trecutul în care direcția și obiectivele PNL erau aceleași cu cele ale PSD și acționează precum o maimuță liberală, nervoasă la maxim din cauza accizei.

Circ, așa ar caracteriza românii într-un cuvânt acțiunile PNL de când Antonescu a rupt USL și a hotărât retragerea liberalilor de la guvernare. Ultima dintre luările de poziție ale acestora, de natură să bulverseze cetățenii și să aducă o dovadă în plus că președintele liberal este în fapt aliatul lui Băsescu, se referă la introducerea accizei la carburanți. Aflați în opoziție, liberalii se dezic de guvernarea alături de PSD, dar și de proiectele proprii, cum, de altfel, este și cazul introducerii accizei.

Antonescu șterge cu buretele trecutul în care direcția și obiectivele PNL erau aceleași cu cele ale PSD și acționează precum o maimuță liberală, nervoasă la maxim din cauza accizei.

Din nefericire pentru liberali, nu au cum să ascundă faptul că acest proiect a fost inițiat de ei, că ministrul de Finanțe din acea perioadă, Daniel Chițoiu, cel care a moșit practic taxa pe carburant, este unul dintre liberii marcanți ai partidului și nici faptul că Ministerul Transporturilor, principal beneficiar al sumelor colectate   din aplicarea accizei, era tot sub coordonarea lor. Încercarea PNL de ieri, din Parlament, de a pune bețe-n roate proiectului se bazează pe niște argumente puerile legate de modul în care Guvernul va folosi banii colectați și demostrează atât ușurința cu care PNL se schimbă la 180 de grade, cât mai ales faptul că PNL  joacă după cum cântă cucul.

Prin urmare, ieșirile fumegânde ale liberalilor nu sunt decât niște fumigene ieftine aruncate de aceștia în spațiul public pentru a distrage atenția de la lucrurile cu adevărat importante, pentru a arunca cu noroi în Executivul din care până mai ieri făceau parte, pentru a se alinia direcției impuse de Băsescu, care a devenit un mentor pentru PNL. Demagogia și populismul caracterizează strategia mudară pe care o practică liberalii pentru a se îndepărta cât mai mult de PSD de toate proiecte inițiate în cadrul USL și de a se mula cât mai bine pe modelul regimului Băsescu.

Atitudinea liberalilor este surprinsă foarte bine de către purtătorul de cuvânt al PSD, care, într-o formă plastică, spune lucrurilor pe nume - Crin Răzgândescu, portavocea lui Băsescu. Este pur și simplu dureros să vedem cum un fost partener politic se schimbă radical, preluând într-un timp record ipocrizia și populismul președintelui și trădând, în același timp, încrederea milioanelor de români care și-au pus speranțele în proiectul USL.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 2014
Ilie
Fara respect
Tovarase Ciprian Stan, dvs sunteti un urangutan cu ochelari !!! Doamne Dumnezeule, unde va gaseste frate angajatorul Victor Viorel Ponta !!!
03 apr, 2014
goPontaNemaPresident
unde l-ati gasit si pe "autorul" asta...?
mama ei de ziaristica..
eu credeam ca s-au desfiintat CAP-urile..
03 apr, 2014
gogu
ziaristul 'maimuta" a invatat sa apese pe tasta...
se pricepe la orice ca oricare PSD-ist
da copypaste la drafturile lui Palada..
pentru asta primeste "firimituri" de la Obiectiv
a scapat de la Gataia...
parintii il cauta cu interpolul...
02 apr, 2014
stan patitul
ciprian stan...cat de nesimtit poti sa fi sa faci asemenea afirmatii! Tie nu-ti este rusine de conditia ta de OM , sa te vezi cum ai ajuns sa te prostituezi in a-ti favoriza stapanii!!!
ori voi,,ne-obiectiv" ori antenele lui voiculescu sau ghita acelasi mare RAHAT...pe care-l serviti Romanilor. Rasplata tot asa o vseti si primi.
03 apr, 2014
floryy
Pana unde sa ajuns cu ipocrizia din partea acestui domn antonescu dictatorul , care il lauda pe securistul basescu si-l denigreaza cat de mult poate pe d-nul PONTA ....Pai d-nule dictator antonescu chiar nu-ti este greu sa zici ca securistul basescu a facut cea mai mare gresala ca l-a numit premier pe VICTO PONTA ???? D-nule dictator antonescu , pana te-a ajutat sa-ti ridici partidul la procentajul care a fost la alegerile GENERALE SI PARLAMENTARE si v-ati vazut cu 155 de PARLAMENTARI , CATEVA MII DE PRIMARI SI CATVA ZECI DE PRASEDINTI DE CONSILII JUDETENE ETC.(( iar astazi te lauzi ca ai semnaturile de la parlamentari ptr motiunea de cenzura )) Daca nu era PNL-ul in alianta cu PSD-ul la alegerile GENERALE SI PARLAMENTARE , nu ajungeau nici la 15% procentaj , IAR ACEST DICTATOR antonescu astazi nu mai avea acest mare tupeu de a il denigra atat de urat pe fostul partener de alianta si prieten ...SUNTEM cat se poate de mahniti pe acest donm dictator antonescu care este tot mai apropiat de securistul basescu si udrea .....Chiar ne crede atat de naivi sa nu ne dam seama ca este tot mai vizibil un al doilea basescu (( care nu face nimic decat ii jigneste si denigreaza pe cai care nu mai sunt deacord cu el sau sa-l laude .....Stiu pe propria-mi piele ca pe toti cei care indraznesc

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ