„Mândri că suntem români” și „România puternică în Europa” pot fi folosite în continuare de PSD

| 22 mai, 2014

După trei săptămâni de sesizări din partea PNL, PMP și PDL, BEC pune capăt unei sesizări absurde în Sălaj. „Mândri că suntem români” și „România Puternică în Europa” pot fi folosite în continuare de PSD.

În sfârșit, se pune stop maniei care a cuprins partidele de dreapta în a face sesizări la BEJ pentru interzicerea sloganurilor de campanie ale Alianței PSD-PC-UNPR. Era de așteptat ca în lipsa unor strategii de campanie bazate pe rezultatele avute până în prezent și susținute de inițiative concrete și fezabile, partidele satelit ale lui Băsescu au găsit de cuviință să-și facă campanie atacând conceptele de campanie ale PSD. După trei săptămâni de sesizări din partea PNL, PMP și PDL, BEC pune capăt unei sesizări absurde în Sălaj. „Mândri că suntem români” și „România Puternică în Europa” pot fi folosite în continuare de PSD.

Apropierea dintre partidele de dreapta a devenit evidentă și prin colaborarea strânsă în a găsi nod în papură campaniei Alianței PSD-PC-UNPR. Liberalii au dat tonul cu sesizările depuse la BEJ din țară în vederea interzicerii folosirii termenului USL pe afișele de campanie ale Alianței. Practic, Antonescu a ținut cu tot dinadinsul să steargă cu buretele trei ani de istorie, a vrut să interzică românilor să vadă și să-și amintească de proiectul pe care acum doi ani chiar el îl prezenta românilor și pentru care le cerea susținerea. Este de înțeles atitudinea liberalului în condițiile în care el și partidul pe care îl conduce vor plăti nota de plată a rupturii USL în această duminică. Antonescu învârte cuțitul în rana celor care au votat USL și care acum văd că cel pe care îl voiau președinte a trecut în tabăra adversă.

După PNL a urmat PMP, partidul de casă al lui Băsescu, în a cere interzicerea USL. Chiar dacă sesizarea depusă la BEC Sector 1 a fost respinsă, acțiunea în sine este o dovadă clară a colaborării dintre partidele lui Antonescu și Băsescu. Nu în ultimul rând, oamenii președintelui și-au încercat norocul și prin vocea PDL, partid care a solicitat BEJ Alba și Sălaj, folosirea sloganurilor "Mândri că suntem români" și "România puternică în Europa". Prin urmare, partidele satelit ale lui Băsescu sunt dispuse să facă orice pentru a ataca Alianța PSD-PC-UNPR, dar cum nu pot duce o lupta pornind de la rezultate concrete pentru România ori de la inițiative pentru dezvoltarea țării se mulțumesc să atace pornind de la niște non-motive.

După ce au călcat în picioare românii, au distrus economia țării și au lăsat popularii europeni să ne umilească și să ne trateze ca pe niște oameni de mâna a doua, acum oamenii președintelui se opun reafirmarii mândriei naționale a românilor. BEC a pus capăt unei sesizări absurde, iar Mândri că suntem români și România puternică în Europa pot fi folosite în continuare de PSD. Planul PNL, PMP și PDL nu a reușit decât să mai arate românilor o mostră din modul în care dreapta românească face politică respectând regulile regimului Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 mai, 2014
cetateanul turmentat USL
Dle Sultanescu,
sunt un simpatizant liberal din USL
am facut impreuna cu vreo 400-500.000 de cetateni,cerere de intrare in Partidul Liberal Singular(Tariceanu)
stiri de presa dau ca sigura informatia ca el s-a razgandit
noi ce facem,ne razgandim si noi?
22 mai, 2014
cantautor
Fără a fi o excepţie în Uniunea Europeană, românii sunt mai degrabă dezinteresaţi de alegerile pentru Parlamentul European. Cu mai puţin de o săptămână înainte de scrutinul din 25 mai, sondajele comandate de partide arată că prezenţa nu va depăşi 29%. Cu o campanie pro-boicot în desfăşurare în mediul virtual şi o tendinţă de demobilizare pe final mai ales a electoratului cu studii superioare - aşa cum a indicat-o, acum 5 ani, o cercetare comandată de PE - absenteismul se îndreaptă spre 75%. Cine decide, în aceste condiţii rezultatul alegerilor? Exit poll-ul INSOMAR de la scrutinul anterior arată că în 2009, la o prezenţă de 27%, jumătate din electoratul care a mers la vot (49%) avea cel mult 10 clase sau şcoala profesională, o treime (33%) absolvise studii medii şi restul de 18% avea o diplomă universitară.
multumesc ,Dle Sultanescu,ati castigat alegerile cu 70%..
votantul PSD inteligent,cu studii,a votat in cunostinta de cauza...
adica malai,faina,galeata,pixuri,etc
22 mai, 2014
fan ferenczy
daca s-a aprobat in Salaj,face "sluga virtuala"un articol...
daca nu s-a aprobat in peste 30 judete,sluga se face ca ploua...
ziaristica de la Stefan Gheorghiu,made Sultanescu,consilierul lui Ponta
22 mai, 2014
fan Sultanescu
ce ne facem Dane?e de groaza cu CNA-ul asta basist
Spotul "USL trăieşte" a fost interzis de la difuzare pe posturile de televiziune, printr-o decizie luată, joi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), care a considerat că acest clip încalcă legislaţia audiovizualului privind informarea corectă a publicului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ