Marcel Ciolacu, despre alegerile locale din 27 septembrie: România nu are nevoie de noi experimente

| 28 aug, 16:54

Liderul PSD Marcel Ciolacu susţine că miza alegerilor locale din 27 septembrie 2020 este reprezentată de "siguranţa unei administraţii eficiente".

"Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale. Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citeşte şi Ciolacu: ”Autorităţile locale nu au resursele financiare pentru deschiderea şcolilor şi organizarea alegerilor”

În aceeaşi postarea, liderul PSD a lăudat candidaţii social-democraţi care vor apărea pe listele alegerilor locale.

"PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate! Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat!", a completat liderul PSD.

Citeşte şi Ciolacu, un nou atac: ”Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ