Marcel Ciolacu: PSD merge singur la alegerile parlamentare

| 15 sep, 15:21

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că s-a decis în cadrul Consiliului Politic Naţional ca social-democraţii să meargă la alegerile parlamentare din 6 decembrie fără alianţe.

"Am discutat cu colegii mei si am luat hotararea ca PSD sa mearga singur la alegerile parlamentare. A contat foarte mult faptul ca nu am avut nicio alianta la alegerile locale, fiind adversari politici atat cu Pro Romania, cat si cu ALDE si PP-USL. Este o decizie clara si vom incerca sa discutam cu ceilalti lideri politici despre aliante post electorale, locale, pentru a creiona viitoare majoritati", a afirmat, marţi, Marcel Ciolacu, potrivit RomâniaTV.net.

În cadrul conferinţei, preşedintele PSD a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa Guvernului Orban legate de distribuirea unor fonduri de către Ministerul Dezvoltării.

"O echilibrare corecta, transpartinica, catre autoritatile locale, deoarece prin HG emis de Orban a avut grija intai de mita electorala, alocand primarilor cumparati de la PSD 60 de milioane de lei, iar la primariile resedinta de judet, nicio primarie PSD nu a primit niciun ban.

Este prima oara in Romania cand s-a intamplat asa ceva. Vom vedea in baza caror documente s-a emis aceasta HG de catre ministrul Grindă. Vom ataca aceasta HG in contenciosul administrativ si speram ca justitia sa faca dreptate.

Daca un ministru al PSD ar fi facut acest lucru, ar fi fost arestat in timpul sedintei de guvern. Este inadmisibil si ilegal ce a facut acest guvern", a spus Ciolacu.

Citeşte şi Călin Popescu Tăriceanu susține că este victima unui „fake news”: ”Nu candidez pe listele PSD la alegerile parlamentare!”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ