Marcel Ciolacu: ”România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri!”

| 20 ian, 18:40

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, că va avea o discuţie cu ceilalţi lideri ai coaliţiei, pentru a lămuri afirmaţiile făcute de prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, care a afirmat că această coaliţie va dura doar un an.

 

Liderul PSD a precizat că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe şi a menţionat că evaluarea miniştrilor o face doar premierul. ”Am să îi cer domnului Rafila să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi”, a spus Ciolacu, despre nemulţumirile liberalilor privind modul în care a fost pregătit valul 5 al pandemiei.
”Am crezut că vorbim lucruri serioase, astăzi, nu despre domnul Rareş Bogdan”, a afirmat Marcel Ciolacu, la Parlament, el precizând că Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, a transmis că această coaliţie va dura un an de zile.
”Am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul şi restul coaliţiei. Astăzi, la ora 15.0, pe forma online, vom lămuri aceste lucruri”, a afirmat Marcel Ciolacu, precizând că cel mai mult îl interesează draftul Ordonanţei pe energie, care trebuie dat cât mai repede pentru a fi în vigoare de la 1 februarie. Liderul PSD a mai spus că se va veni cu un calendar pentru ca de la 1 aprilie să se intre cu alte măsuri pentru a stopa creşterile imense la facturile românilor.
Despre acuzaţiile aduse de Rareş Bogdan, Marcel Ciolacu a spus că nemuţumirile lui Rareş Bogdan erau faţă de ministrii PNL. ”Domnul Rareş Bogdan a spus că sunt proşti miniştrii PNL-ului”, a comentat el.
Liderul PSD a ţinut să precizeze că ”evaluarea miniştrilor, dacă trăim într-o ţară normală, o face prim-ministrul”.
”Prim-ministrul, după ce are o evaluare cu privire la un ministru, dacă doreşte să îl schimbe, vine cu acea evaluare în coaliţie şi se ia o decizie în funcţie de cine a propus acel ministru, eventual se vine cu un înlocuitor”, a afirmat Ciolacu, adăugând că a văzut şi el declaraţiile lui Mihai Tudose, care a cerut demisia lui Virgil Popescu, şi a fost surprins, pentru că Mihai Tudose a fost premier.
”Pe de altă parte, nu pot să nu ţin cont de expertiza domnului Tudose, în domeniul economic şi energetic. Dacă prim-ministrul ar avea o discuţie cu domnul Tudose, s-ar clarifica multe lucruri. Dar, repet, ieşirea lui MIhai Tudose nu a fost una pentru o normalitate”, a mai arătat Ciolacu.
Despre reproşurile aduse de liderul PNL Florin Cîţu la adresa lui Alexandru Rafila, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Am să îi cer domnului Rafila să îşi ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi”.
Preşedintele PSD a arătat că România are nevoie de această coaliţie.
"Eu cred că România are nevoie de această coaliţie, românii au cu totul alte aşteptări de la noi, nu certuri sau divergenţe şi trebuie să intrăm într-un fel de a comunica şi funcţiona astfel încât românii să înceapă să aibă încredere din nou în Guvernul României. Este foarte uşor să schimbi un guvern, este foarte greu să recâştigi încrederea românilor”, a afirmat el.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ