MARE SURPRIZĂ în CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu a fost eliminată de o echipă din Liga 2

| 25 sep, 2014

Astra Giurgiu, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată din Cupa României-Timişoreana la fotbal de formaţia de ligă secundă CS Mioveni, care s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1), joi, la Piteşti, în şaisprezecimile de finală ale competiţiei.

Vicecampioană a României şi câştigătoare a Supercupei, Astra a deschis scorul Marian Cristescu (17), dar echipa antrenată de Claudiu Niculescu a restabilit egalitatea imediat, prin Bogdan Stoica (19), iar în finalul primei reprize a preluat conducerea graţie golului reuşit de Alin Popa (42). Astra a dominat repriza secundă, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii clare de gol. CS Mioveni a înscris al treilea gol în finalul partidei (90), prin Mihai Vintilă.


Joi s-au mai calificat în optimi Universitatea Cluj-Napoca, după ce a învins cu 5-4 la loviturile de departajare (1-1 după prelungiri) echipa de ligă secundă FC Bihor, care şi FC Viitorul Constanţa şi CS Universitatea Craiova. Viitorul a dispus cu 3-0 de Săgeata Năvodari, în timp ce FC Universitatea Craiova a trecut cu 2-1 de FC Caransebeş.


Miercuri s-au calificat în optimi CFR Cluj, FC Braşov, Ceahlăul Piatra Neamţ, Petrolul Ploieşti şi Dinamo Bucureşti, iar marţi au obţinut biletele pentru faza următoare Pandurii Tg. Jiu, Oţelul Galaţi, CSMS Iaşi, Rapid CFR Suceava, ASA Tg. Mureş şi Rapid Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ