Marea SPAIMĂ a unui senator PNL. "Mi-e foarte frică de ..."

| 04 mar, 13:48

Dezbateri haioase în Senatul României la proiectul de lege prin care s-ar putea interzice folosirea animalelor la circuri. Ea a fost inițiată și susținută de deputatul independent Remus Cernea.

De la animale și chinurile la care sunt supuse ele s-a ajuns ușor la familie și un senator a venit la microfonul central al Senatului și a spus că lui nu îi e frică de nimic în afară de navastă.

Cum a decurs dezbaterea la proiectul de lege:

Inițiator Remus Cernea, deputat independent: Trebuie votată interzicerea chinuirii animalelor în circuri pentru că ele chiar sunt chinuite, dresate prin infometare și șocuri electrice.

Guvernul (ANSVSA) - Proiectul de lege ar putea fi discutat, dar reformulat fundamental. În acest moment în Europa doar în Austria și Estonia au interzis total folosirea animalelor în circuri. Trebuie precizat de asemenea că sunt animale care se pretează la dresaj.

Dumitru Oprea, senator PNL - Dacă ar fi să se teamă de ceva animalele ar trebui doar de inițiatorii acestui proiect de lege.

Ilie Sârbu, senator PSD -  Vă vorbesc ca un vânător. Vreau să vă spun că leii se tem doar de hienă.

Sebastian Grapă, senator PNL - Mie îmi e frică doar de nevastă. Mă depășesc discuțiile astea cu cine de cine îi e frică.

Ioan Deneș, senator PSD - Nu se pot vâna lei în România pentru simplul fapt că nu sunt lei în România.

Motoc Octavian, senator PNL - Eu ca senator de Tulcea unde avem Biosfera Deltei Dunării vă rog să nu ne pripim, să ne mai gândim. Să retrimitem legea la comisie și să ne mai gândim dacă nu cumva țările în care așa ceva există au și niște motive.

Cristiana Anghel, senator PC - De ce să nu fim civilizați? Ce am spune noi să fim închiși într-o cușcă și să primim mâncare doar după ce facem frumos. V-ați uitat în ochii unui animal? Faceți acest exercițiu și o să vedeți ceva. Sigur că o să spuneți că sunt alte probleme în România, dar noi ce le spunem copiilor când merg la circ - că e bine să chinui un alt suflet? Eu voi vota legea!

Dezbaterile au fost întrerupte de președintele de ședință care după ce a consultat ceasul a decis: Ridicăm ședința și o reluăm după pauză. Pofta bună!

Citeşte şi: PEDEPSE mai mari pentru demnitarii care încalcă jurământul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 14:09
VIORICA
Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ