Senatul respinge o nouă lege a graţierii susţinută de Cristiana Anghel, senator PC

| 25 feb, 19:14

Plenul Senatului a respins miercuri o nouă lege a graţierii, semnată de senatorul PC Cristiana Anghel, propunere care ar duce la graţierea completă de pedepselor de închisoare de până la doi ani şi reducerea unor părţi din pesepsele care depăşesc doi ani de zile închisoare.

Senatorii au respins cu 67 de voturi împotrivă şi 3 abţineri iniţiativa senatorului PC Cristiana Anghel, urmând ca actul normativ să fie supus dezbaterii şi votului final în Camera Deputaţilor, for decizional.

Propunerea are în vedere graţierea completă a pedepselor de până la doi ani de închisoare şi reducerea cu o treime a celor până la cinci ani închisoare, cu un sfer a celor până la 8 ani închisoare.

Iniţiativa precizează că graţierea nu se aplică recidiviştilor, însă are efecte în cazul pedepselor de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ