TRAIAN BĂSESCU a ieşit la film, ELENA UDREA a aflat că poate fi arestată

| 23 feb, 19:44

Elena Udrea este din nou la un pas de a ajunge în cătușe, după ce Camera Deputaților a încuviințat arestarea sa în Dosarul Gala Bute.

În timp ce Udrea trece prin cele mai groaznice momente ale vieții sale, fostul său șef, Traian Băsescu, a mers cu soția la un film. Nu la orice film, ci la pelicula ”De ce eu?”.

Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie.

Citeşte şi: LOVITURĂ DURĂ dată de parlamentari ELENEI UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 09:43
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ