Votul pentru încuviinţarea arestării preventive a Elenei Udrea a aprins spiritele în Parlament

| 23 feb, 18:12

Votul pentru încuviințarea aresătării preventive pentru Elena Udrea a aprins spiritele în Camera Deputaților. Deputaţii de la PNL au decis să voteze cu bilele la vedere, pentru a se vedea că ei dau curs solicitărilor venite din partea justiției.

Deputatul UDMR, Marton Arpad, a ținut să le explice celor din PNL că votul la vedere nu este în concordanță cu regulamentul. ”Votul de persoane este secret în Camera Deputaților, conform Regulamentului (...) Cel care votează la vedere la alegeri este închis, pentru că este ilegal”, a spus Marton Arpad.

Această opinie a fost împărtășită de cei din PSD. Deputatul Anghel Stanciu susține că deputații ar trebui să voteze secret ”pentru că și alții au încercat să arate că au ceva și la final s-a dovedit că nu mai aveau nici măcar minte”, a spus deputatul PSD.

”Fiecare parlamentar are dreptul de a vota secret, dar dacă fiecare parlamentar al PNL a luat decizia de a vota la vedere, este dreptul fiecărui parlamentar.

Ce este mai important: să respectăm votul fiecăruia dintre noi sau să respectăm dreptul fiecărui cetățean să vadă cine se opune solicitărilor justiției? Parlamentarii PNL votează la vedere în cazul arestării deputatului Elena Udrea”, a replicat liderul deputaților PNL, Ludovic Orban.

După un sfert de oră de discuții, parlamentarii au lăsat-o baltă și n-au ajuns la nicio concluzie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ