Banciu, despre discursul Elenei Udrea din Parlament: I-a dat clasă lui Varujan

| 24 feb, 09:20

Jurnalistul Radu Banciu a comentat în ediția de luni seară a emisiunii ”Lumea lui Banciu” condițiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea în discursul ținut în fața deputaților.

Printre neajunsurile menționate de deputat este lipsa unui uscător de păr din arest.

”Dacă te spălai pe cap, nu aveai acces la foehn. Aş fi vrut să vin în cătuşe, să le puteţi vedea, să le puteţi atinge”, a spus Elena Udrea în Parlament.

”Nu avea cum să fie foehn, pentru că și dacă ar fi fost îl mânca cineva sau l-ar fi furat. Cum să reziste un foehn în pușcărie? Aici mi se pare singura cerință neadecvată a Elenei Udrea. Altfel, femeia i-a dat clasă lui Varujan care știind toate astea, plângea ca un copil. Ați văzut ce a făcut, s-a uns cu toate alea, cruciulițe... de ziceai că e Tata Puiu înainte de o serie de penaltiuri la echipa națională”, a spus Radu Banciu.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU a ieşit la film, ELENA UDREA a aflat că poate fi arestată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 10:27
Liviu Raduta
TOTII DUCASA LA DRACU.
24 feb, 09:43
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ