Denunţătoarea ELENEI UDREA, audiată la DNA

| 23 feb, 18:20

Ana Maria Topoliceanu, fostă șefă a Companiei Naționale de Investiții, și cea care a făcut un denunț împotriva Elenei Udrea, este audiată luni la sediul Direcției Naționale Anticorupție, informează B1 TV.

La sediul DNA  a fost adus luni și Tudor Breazu, care este arestat preventiv pentru presupuse fapte de corupţie, în același dosar în care Elena Udrea este acuzată de abuz în serviciu în legătură cu organizarea Gelei Bute şi de luare de mită.

Astfel, nu este exclus ca cei doi să fie confruntați în cadrul audierilor, în contextul în care au apărut noi probe la dosar.

Citeşte şi: Cum s-a ÎMBOGĂŢIT prietena care a denunţat-o pe ELENA UDREA

Elena Udrea le-a spus deputaților că procurorii DNA pun presiune asupra celor aflați în arest să o denunțe neapărat pe Elena Udrea, aceasta fiind condiția pentru a pleca acasă.  ”Cine depune denunțuri mincinoase împotriva Elenei Udrea pleacă acasă, cine nu rămâne în arest”, a spus Elena Udrea, făcând referire la fostul soț Dorin Cocoș, care tocmai a fost eliberat sub control judiciar.

Cât despre Ana Maria Topoliceanu, Elena Udrea a acuzat-o că face denunțuri calomnioase și presiuni asupra altor martori pentru a-și ușura soarta în fața procurorilor DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 09:44
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
23 feb, 18:40
rodica LICIU
Ce plang unii de mila lui Udrea ,ti se face greata de atata coruptie si ipocrizie .Cum sa nu fie vinovata ?Doar pentru ca o normala fizic starneste mila ,daca era urata ca Monica Macovei imediat ar fi fost taxata de baba si uratanie .Minte putina la romanii care o apara pe Udrea pe aspecte estetice .Ea stie asta si se pisiceste .
23 feb, 18:35
mihai marius
Udrea daca nu facea nici o furaciune nu se lega nimeni de ea .Nu iese fum fara foc .Treaba este ca nimeni nu v-a stii niciodata cate sute de milioane a furat daca numai pe o geanta dadea 5-10000 euro SI ARE SUTE DE GENTI ..Apartament pentru parinti -oameni sarmani si fara bani ,cum ii prezinta presa cumparata ,case ,masini ,vacante ,haine pentru ea .Deci cine o plange ori e si el un hot ori sunt persoane din staf care o vor la loc pe Udrea ca pe langa ea au furat si ei ceva bucaturi .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ