Răspunsul TRANŞANT al lui Băsescu după ce a auzit că Udrea ar putea fi arestată din nou

| 24 feb, 10:45

Elena Udrea ar putea fi reţinută marţi, din nou, însă de această dată în Dosarul Gala Bute, după ce în urmă cu două săptămâni a fost arestată în Dosarul Microsoft.

În timp ce Udrea trece prin cele mai groaznice momente ale vieții sale, fostul său șef, Traian Băsescu, a mers cu soția, luni, la premiera filmului "De ce eu?" în regia lui Tudor Giurgiu.

Bazat pe fapte reale, "De ce eu?" spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tanăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie.

Traian Băsescu a fost întrebat, când era alături de soția sa, la premiera din București a filmului ”De ce eu?”, ce părere are despre decizia deputaților de a o da pe fosta sa protejată pe mâna judecătorilor de la ÎCCJ. Fostul președinte a răspuns sec: ”La revedere!”, potrivit ştiripesurse.ro.

Citeşte şi: Banciu, despre discursul Elenei Udrea din Parlament: I-a dat clasă lui Varujan

Elena Udrea a ajuns, marți dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiată în dosarul Gala Bute. Fostul ministru va lua la cunoștință acuzațiile pe care procurorii DNA i le aduc în acest dosar.

La intrarea în sediul instituției, Udrea le-a spus jurnaliștilor că „este obișnuită cu astfel de zile”, răspunzând întrebării unuia dintre jurnaliști.

De precizat este că plenul Camerei Deputaților a încuviințat, luni, solicitarea DNA de arestare preventivă și urmărire penală pe numele Elenei Udrea.

De asemenea, procurorii DNA urmează să se prezintă în fața Înaltei Curți cu propunere de arestare preventivă pentru deputat, decizia pe care magistrații urmează să o ia nefiind definitivă, însă executorie.

Citeşte şi: ELENA UDREA, povestiri din arest: Am fost dezbrăcată, mi-au luat sutienul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 18:47
Gusty
.....întrebarea reporterilor a fost "super" dar rãspunsul dat de ex-specimenul abject bãsescu a fost la fel de abject precum questionatul........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ