Avocaţii Elenei Udrea CONTESTĂ votul din Parlament

| 24 feb, 08:49

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a explicat, marți dimineața, că votul din plenul Camerei Deputaților privind încuviințarea solicitărilor DNA pe numele deputatului nu sunt valabile, ținând cont că regulamentul cere o majoritate de 50+1 % pentru ca o astfel de solicitare să fie aprobată.

Deși majoritatea de jumătate plus este raportată la numărul membrilor prezenți, Striblea spune că este nevoie de votul a jumătate dintre deputații aleși pentru a aviza cererea DNA.

"Ieri nu a fost împlinită majoritate. Articolul 24 spune să existe o majoritate de 50+1. La o chestiune atât de gravă, trebuie să existe o bază de date calificată. Nu știu dacă vom contesta, dar vom spune că hotărârea este un vot de neavizare, din moment ce nu există o majoritate. Asta vom spune și în fața procurorilor. Propunerea de arestare preventivă nu va putea fi făcută pentru că nu a fost majoritate”, a explicat Striblea.

Reamintim că plenul Camerei Deputaților a încuviințat cererea DNA cu 170 de voturi pentru și 118 voturi împotrivă.

 

Citeşte şi: Breaking News: Elena Udrea, audiată la DNA în dosarul Gala Bute

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ