Elena Udrea, după ce a fost audiată la DNA: Probabil azi se va formula cererea de ARESTARE

| 24 feb, 08:34

Elena Udrea a fost audiată în această dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul Gala Bute. "Probabil astăzi se va formula cererea de arestare", a spus fosta şefa PMP, la ieşire.

Update: "Toţi cei care sunt prinşi că au luat şpagă e suficient să declare că au dat-o mai departe şi sunt bine mersi. Tehnica asta a denunţului, că recunosc şi spun că au dat mai departe, îi face scăpaţi. Singurul care a rămas în arest e Rudel Obreja. În rest, toata lumea e bine mersi", a declarat Elena Udrea, la ieşirea de la DNA.

Elena Udrea a avut un mesaj şi pentru fostul ei soţ. Întrebată de jurnalişti dacă va face un denunţ împotriva sa, deoarece el a turnat-o pe ea procurorilor, Elena Udrea a spus: "Nu am niciun motiv să fac denunţ împotriva nimănui, în afară de cel pe care l-am făcut. Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos".

 

Ştirea iniţială:
Elena Udrea a ajuns marţi dimineaţă la sediul DNA pentru a fi audiată în dosarul Gala Bute.

La intrarea în sediul instituției, Udrea le-a spus jurnaliștilor că „este obișnuită cu astfel de zile”, răspunzând întrebării unuia dintre jurnaliști.

De precizat este că plenul Camerei Deputaților a încuviințat, luni, solicitarea DNA de arestare preventivă și urmărire penală pe numele Elenei Udrea.

De asemenea, procurorii DNA urmează să se prezintă în fața Înaltei Curți cu propunere de arestare preventivă pentru deputat, decizia pe care magistrații urmează să o ia nefiind definitivă, însă executorie.

Citeşte şi: ELENA UDREA, povestiri din arest: Am fost dezbracata, mi-au luat sutienul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 10:48
Liviu Raduta
DEABEATE INVETI SA DAI CU SUBSEMNATUL .LA MULTI ANI DE BULAU.
24 feb, 09:42
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
24 feb, 09:27
CRISTI
oferta
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ