Marea surpriză din Guvernul Ponta IV

| 14 dec, 2014

Potrivit ultimelor informații,  rectorul Universității de Agronomie București, Sorin Câmpeanu, ar fi propunerea lui Victor  Ponta pentru portofoliul Ministerului Educației.

Sorin Campeanu, rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si presedintele Consiliului National al Rectorilor, va fi propus de Ponta ca ministru al Educatiei, prcizează  HotNews.ro.

In urma cu doua zile, in cadrul negocierilor se decisese ca Remus Pricopie sa pastreze functia de ministru. Sursele citate spun ca rasturnarea de situatie vine dupa ce Daniel Constantin, seful PC, a renuntat la portofoliul de vicepremier si a cerut Ministerul Educatiei si Ministerul Agriculturii.

Citește și: STRUCTURA noului Guvern: Care sunt numele noi vehiculate pentru viitorul Executiv

Surse politice au declarat pentru HotNews.ro ca la negocierile de pana acum pentru formarea Guvernului Ponta 4 s-a decis ca portofoliul Educatiei sa fie cedat Partidului Conservator, care il va sustine in functia de ministru pe Sorin Campeanu, rectorul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Se mentine decizia comasarii Ministerului Educatiei cu cel al Cercetarii, insa Remus Pricopie paraseste functia de ministru, dupa ce Partidul Conservator ar fi  cerut acest portofoliu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ