Marian Vanghelie şi Oana Mizil vor face nuntă în închisoare

| 24 mar, 10:19

Oana Niculescu Mizil este însărcinată în patru luni şi cum iubitul său, Marian Vanghelie, se află în arest, ea vrea să se căsătorească cu edilul Sectorului 5 înainte de a naşte, au declarat surse apropiate pentru libertatea.ro.

“Oana este hotărâtă să nască băiatul lui Marian căsătorită cu el, atât civil, cât şi religios. Nu vrea ca micuţul să fie adus pe lume în păcat, adică, fără binecuvântarea lui Dumnezeu. În cazul în care Marian va rămâne arestat mai mult timp, adică până când îi va veni Oanei sorocul, atunci, vor oficializa relaţia la penitenciar. Vor chema ofiţerul stării civile şi preotul şi vor face acolo atât cununuia civilă, cât şi cea religioasă”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru libertatea.ro.

Cei doi îşi programaseră nunta în prima jumătate a acestui an, iar evenimentul urma să fie unul fastuos, cu sute de invitaţi.

Marian Vanghelie se află în spatele gratiilor de 12 zile, fiind acuzat de fapte de corupţie. Procurorii spun că primarul sectorului 5 ar fi luat şpagă de aproape 90 de milioane de euro.

Citeşte şi: Surpriză! Cu cine s-a văzut Oana Mizil în SECRET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ