Maricel Păcuraru, asociatul lui Guşă la Realitatea TV, urmărit penal

| 15 oct, 2013

Direcţia Naţională Anticorupţie anunţă că procurorii efectuează acte de urmărire penală faţă de Maricel Păcuraru, cel care alături de Cosmin Guşă operează postul de televiziune Realitatea TV.

Procurorii DNA efectuează acte de urmărire penală faţă de următoarele persoane: Amariţei Mirel Mircea, Maricel Păcuraru, Barbu Sorin Ionuţ. Din probele administrate până în prezent, s-a stabilit că cei trei învinuiţi, în cadrul procedurii insolvenţei SC Realitatea Media, au derulat acţiuni infracţionale, inclusiv prin antedatarea contractelor de cesiune, cu scopul de a prejudicia societatea respectivă, anunţă comunicatul DNA.

La instrumentarea acestui dosar, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale şi din cadrul Brigăzii Specializate de Intervenţii a Jandarmeriei Române.

Învinuiților li s-au adus la cunoștință acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.

Omul de afaceri Maricel Păcuraru a fost adus la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), luni seară, pentru a fi audiat în dosarul în care anchetatorii au început deja urmărirea penală faţă de nouă persoane, între care fratele şi o apropiată a lui Elan Schwartzenberg.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ