Marius Iacob, noul procuror-şef adjunct al DNA

| 07 iun, 2013

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a transmis vineri Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a lui Marius Iacob în funcţia de procuror-şef adjunct al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi a Cameliei Sutiman ca şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit unui comunicat al MJ transmis vineri Agerpres, Robert Cazanciuc a transmis CSM şi propunerea de numire a lui Ion Vasilache, general-maior, ca procuror-şef Secţia Parchetelor Militare.

Alte propuneri pentru numirea în funcţii de conducere la nivelul secţiilor din cadrul PÎCCJ transmise CSM de ministrul Justiţiei se referă la Iuliana Nedelcu ca procuror-şef Secţia Judiciară, Antonia-Eleonora Constantin - procuror-şef secţie adjunct Secţia Judiciară, Simona Brădiceanu - procuror-şef Secţia de resurse umane şi documentare.

Potrivit dispoziţiilor art. 54 alin. 1 din Legea 303/2004, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prim-adjunctul şi adjunctul acestuia, procurorul-şef al DNA, adjuncţii acestuia, procurorii-şefi de secţie ai acestor Parchete, precum şi procurorul-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi adjuncţii acestora sunt numiţi de preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei, cu avizul CSM, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcţia de judecător sau de procuror, pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ