Marius Locic, judecat în dosarul lui Cătălin Voicu, s-a predat

| 23 apr, 2013

După ce a primit pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, printr-o decizie definitivã a instaţei supreme, omul de afaceri Marius Locic s-a predat, azi-noapte, la Serviciul Arest al Poliţiei Capitalei.

În urma deciziei definitive date ieri de judecători, Marius Locic a rãmas cu pedeapsa de patru ani de închisoare cu executare, dispusã în iunie 2012, în dosarul de corupţie în care a fost judecat alãturi de fostul senator Cãtãlin Voicu, fostul judecãtor Florin Costiniu şi omul de afaceri Costel Cãşuneanu.

Cãtãlin Voicu a fost condamnat definitiv de instanţa supremã, la şapte ani de închisoare cu executare, dupã ce judecătorii îl condamnaseră, în iunie, la cinci ani de închisoare cu executare.

Mandatele pentru executarea pedepsei pentru Locic şi Voicu au fost emise noaptea trecută. Fostul senator se aflã în continuare la Spitalul de Urgenţã Floreasca, unde a fost internat ieri dimineaţă, după ce i s-a făcut rău chiar înainte să meargă la audieri.

Diagnosticul lui Voicu a fost rectoragie şi anemie secundarã, şi a fost supus unor investigaţii amănunţite, întrucât suferă şi de alte boli., potrivit şeful clinicii, medicul Mircea Beuran.

În acelaşi dosar, judecătorii au dispus majorarea pedepsei în cazul fostului judecãtor Florin Costiniu, de la trei la patru ani de închisoare cu suspendare, instanţa stabilind un termen de încercare de nouã ani.

În cazul lui Costel Cãşuneanu, instanţa a menţinut pedeapsa de patru ani de închisoare cu suspendare, dar a majorat termenul de încercare la nouã ani.

Cãtãlin Voicu, Florin Costiniu, Costel Cãşuneanu şi Marius Locic au fost trimişi în judecatã la 21 mai 2010 pentru trafic de influenţã, complicitate la trafic de influenţã, cumpãrare de influenţã şi, respectiv, fals în înscrisuri sub semnãturã privatã.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ