MĂRTURIILE unui prieten al trupei Goodbye to Gravity: „Au făcut concertul cu banii lor. Unul dintre băieţi are mâinile arse"

| 01 noi, 10:31

Un incendiu devastator care a avut loc vineri-noapte în clubul Colectiv din Bucureşti a ucis 27 de oameni şi a trimis în spital alţi 146. Totul s-a petrecut la concertul trupei Goodby to Gravity. În incendiul de la Clubul Colectiv a murit chitaristul Vlad Ţelea, iar ceilalţi membri ai trupei se află în spital. Printre răniţi se află şi doi apropiaţi ai trupei, care filmau evenimentul.

Sorin Antohi, lider al unei formaţii rock din Bacău, se cunoştea foarte bine cu membrii trupei "Goodbye to Gravity", care îşi lansa aseară noul album în Clubul Colectiv din Capitală, unde a izbucnit incendiul. El are numai cuvinte de laudă la adresa formaţiei pe care o consideră cea mai bună din undergrund-ul românesc.

"Era foarte bine cotată formaţia, nu numai în ţară, ci şi în străinătate. Totul se făcea din pasiune în această trupă şi au vrut să facă un adevărat eveniment din concertul acesta, organizat cu banii lor de buzunar. Mă ştiam cu ei pentru că am cumpărat o staţie de bas de la liderul trupei, Alex Pascu. Ne întâlnim pe la festivaluri şi nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Vocalistul Andrei Găluţ a câştigat concursul Megastar acum câţiva ani", a spus Antohi. Andrei este intubat, este ventilat mecanic şi se află la terapie intensivă. Tânărul are arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale dificile la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar prognosticul medicilor rămâne rezervat.

Sorin Antohi spune că în proiectul trupei bucureştene era implicat şi prietenul său de la Bacău Mihai Grecea, care are o firmă de publicitate şi filma împreună cu colegul său evenimentul.

"Mihai este în spital, are arsuri pe mâini şi urmează să-i fie curăţate rănile. Sora lui i-a ţinut telefonul de am putut schimba nişte vorbe. Mi-a spus că tot echipamentul lui este distrus, iar colegul său este la rândul său rănit, cu arsuri de 50% pe suprafaţa corpului. Sunt foarte legat de Mihai, pentru că lucram la un film despre fenomenul rock din Bacău de acum 20 de ani", a mai spus Sorin Antohi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ