Măsuri de siguranţă la meciul Ungaria - România: Ordinea va fi asigurată de poliţişti bilingvi

| 04 sep, 18:29

Polițiști bilingvi vor asigura ordinea în sectorul fanilor români la meciul cu Ungaria, programat vineri (astăzi) la Budapesta în Grupa F a preliminariilor Campionatului European de fotbal 2016, anunță agenția maghiară de presă MTI.

Acești polițiști, care vorbesc fluent limba română, le vor oferi informații fanilor despre drepturile și responsabilitățile lor, precum și detalii logistice despre meci. Polițiștii maghiari vor patrula la meci împreună cu colegii lor români.

După cum s-a anunțat, un grup de huligani a provocat distrugeri în noaptea de joi spre vineri, în zonele piețelor Deak și Erzsebet din centrul Budapestei, înaintea meciului dintre selecționatele Ungariei și României.

La fața locului a fost deplasat un număr mare de polițiști, pentru restabilirea ordinii.

Vandalii — despre care MTI scrie că ar fi fost un grup de skinheads îmbrăcați în negru — au deteriorat mai multe vehicule ale poliției, cărora le-au spart parbrizele și le-au tăiat cauciucurile. Huliganii au luat scaune din barurile aflate în apropiere și le-au utilizat pentru lovirea vehiculelor forțelor de ordine, relatează Agerpres.

Poliția a efectuat mai multe arestări în zona respectivă, precum și în jurul pieței Liszt Ferenc. Conform MTI, incidente similare între suporterii rivali au avut loc și în parcul central din capitala ungară.

Partida dintre reprezentativele Ungariei și României, din cadrul Grupei F a preliminariilor EURO 2016, se va disputa vineri seara, de la ora 21,45, pe stadionul Goupama Arena din Budapesta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ