Matei (Groupama): Noua Lege RCA are unele puncte foarte bune. Important e cum o implementăm

| 21 mar, 13:26

Noua Lege a RCA cred că are unele puncte foarte bune şi care pot să ajute piaţa românească, dar importantă este implementarea, pentru că piaţa nu este pregătită pentru toate subiectele, a declarat Călin Matei, director general adjunct al Groupama Asigurări.

"Noua Lege a RCA cred că are unele puncte foarte bune şi care pot să ajute piaţa românească, însă ceea ce este foarte important este să avem grijă cum o implementăm şi să avem grijă că, pentru anumite subiecte, piaţa românească nu este încă pregătită", a afirmat Călin Matei. 

Acesta explicat că s-a vorbit la un moment dat despre introducerea, atunci când nu foloseşti maşina, a posibilităţii de a suspenda RCA. Potrivit acestuia, sistemul funcţionează în unele ţări, dar acolo şoferii vin cu talonul şi plăcuţele de înmatriculare şi le depun la o autoritate, precum poliţia. 

În ceea ce priveşte decontarea directă, Călin Matei a apreciat că acest sistem poate să funcţioneze foarte bine cu condiţia introducerii unui centru de compensare. 

Referitor la reînnoirea automată a poliţelor RCA, Călin Matei a spus că pentru un client al companiei pe care o reprezintă ar fi benefică pentru că acesta ar fi notificat în prealabil cu privire la prima pe care o va avea de plătit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ