Mazăre despre transferarea acţiunilor portului: Pentru asta ne-a votat populaţia, a fost principala promisiune

| 16 mai, 2014

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a afirmat, vineri, referitor la transferarea acţiunilor portului către municipalitate, că este vorba despre respectarea principalei promisiuni electorale făcute populaţiei din oraş.

'Este un troc politic cu populaţia. În momentul în care s-a votat ce-am făcut promisiuni electorale, aceasta a fost principala promisiune. Populaţia a votat pentru promisiunile electorale, ca atare este o înţelegere politică între politicianul care a cerut votul şi a spus pentru ce şi ce va face când ajunge la putere şi populaţia care a dat votul. E logic. Am spus, transferăm portul, portul vine acasă. Nu erau panourile? A fost principala promisiune făcută. (...) Dacă nu vine, să vedem ... ce să răspund, şi dacă aşa şi dacă aşa? Onorabil este să ne ţinem de promisiuni. O să vedem, deocamdată mă bat să vină', a spus, într-o conferinţă de presă, primarul Constanţei.

Liderul Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare (FNSP), Mircea Burlacu, a anunţat, joi, că lucrătorii portuari vor începe de luni acţiunile de protest în portul Constanţa împotriva intenţiei Guvernului de a transfera către municipalitate 13% din acţiunile portului, astfel încât statul să nu mai fie acţionar majoritar. 

Sindicalistul a menţionat, totodată, că singurul argument adus de guvernanţi pentru a se face acest transfer este voinţa politică.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ