PROTESTE în Portul Constanţa. Angajaţi cer ca Ministerul Transporturilor să rămână acţionar majoritar

| 20 mai, 2014

Peste 300 de angajaţi din Portul Constanţa care se opun ca Primăria să primească noi acţiuni în port protestează, marţi dimineaţă, pentru a doua zi consecutiv, în faţa sediului Administraţiei Porturilor Maritime, solicitând ca Ministerul Transporturilor să rămână acţionar majoritar în port.

Protestatarii s-au strâns la ora 7.30 în faţa sediului Administraţiei Porturilor Maritime, unde suflă în vuvuzele, iar câţiva dintre ei bat în butoaie, potrivit Mediafax. Oamenii au pancarte pe care scrie "Portul Constanţanu nu e poftă de baron", "Portul Constanţa nu e club de noapte", "Şova, nu uita, suntem împotriva ta", "Guvernul Ponta, campionul naţional al dezamăgirii".

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Portuare, Mircea Burlac, a declarat, marţi dimineaţă, că angajaţii din port nu vor renunţa la proteste până când nu se va reveni asupra proiectului care prevede ca municipalitatea să primească alte 13 procente din acţiunile portului, iar Ministerul Transporturilor să îşi piardă calitatea de acţionar majoritar, potrivit Româniatv.net.

Protestul de marţi este programat până la ora 9.00, acţiunea urmând să fie reluată miercuri dimineaţă.

Aproximativ 300 de angajaţi din Portul Constanţa au protestat şi luni dimineaţă timp de două ore, în faţa sediului Administraţiei Porturilor Maritime.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ