MEGA-OFERTĂ: Peste 25 de hoteluri, pensiuni şi hosteluri din Bucureşi şi Ilfov, scoase la vânzare. Preţuri de la 330.000 euro

| 30 noi, 12:58

Proprietarii a 27 de unităţi de cazare, de la pensiuni şi hosteluri până la hoteluri de 4 stele, din zona Bucureşti-Ilfov şi-au scos afacerile la vânzare pe un site dedicat.

Astfel, cea mai ieftină unitate de cazare este un hostel cu 16 camere din Bucureşti, zona Chitila, pentru care proprietarii cer 330.000 de euro. Conform anunţurilor postate pe site-ul spatiicomerciale.ro, cel mai mare preţ cerut este de 10,775 milioane euro pentru un hotel de 3 stele cu 110 camere, amplasat în zona ultracentrală a Capitale, pe Bulevardul Magheru. 

Pentru o pensiune cu 20 de camere în zona de sud a Capitalei, proprietarii cer 1,3 milioane euro, în timp ce pentru un hotel cu şapte camere, de 4 stele, din zona Ferdinand, proprietarii cer 1,1 milioane de euro. În aceeaşi zonă, un hotel tip boutique, cu 12 camere, poate fi cumpărat cu 1,090 milioane euro, actualii proprietari garantând recuperarea investiţiei în maximum 9 ani. 

Un hotel nefinalizat, lângă pădurea Băneasa, cu o suprafaţă de 8.800 mp şi 90 de camere, este scos la vânzare pentru 1,35 milioane euro. 

Cei care doresc o investiţie hotelieră la cheie, în centrul Capitalei, mai pot opta pentru un hotel de 4 stele cu 20 de camere din zona Unirii - 3,950 milioane de euro, sau un altul, tot de 4 stele, cu 78 de camere, în zona Cotroceni, pentru care se cere 8,5 milioane de euro. 

Un hotel cu restaurant la Scroviştea, cu 19 camere, pretabil şi pentru un cămin de bătrâni, este listat la 1,890 milioane euro. În Otopeni, hotel cu restaurant, în funcţiune, cu 35 de camere, costă 1,5 milioane de euro. 

Tot în Capitală, un cămin pentru studenţi cu 10 camere, care poate fi folosit şi ca hotel, amplasat în zona 1 Mai, este scos la vânzare pentru 450.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 16:00
Violeta
Poti castiga bani de acasa!
Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani! Pentru a primi acest curs, trimite un mesaj la adresa de email: [email protected]
30 noi, 15:59
Violeta
POTI CASTGA BANI DE ACASA!
Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani! Pentru a primi acest curs, trimite un mesaj la adresa de email: [email protected]
30 noi, 13:55
radu
Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ