Meleşcanu: Faţă de turul I, prezenţa la vot în străinătate a fost de până la cinci ori mai mare

| 16 noi, 2014

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, duminică, la ieşirea de la urne, că în străinătate la ora 13,00 prezenţa la vot a fost de trei ori şi jumătate până la de cinci ori mai mare faţă de primul tur de scrutin, la aceeaşi oră.

'De data aceasta, în turul doi la ora 13,00 la toate secţiile de vot cu probleme din străinătate s-a votat de trei ori şi jumătate mai mult decât în turul întâi, ceea ce dovedeşte că măsurile pe care le-am propus, de fluidizare a votului, au dat rezultate. (...) În Spania până la ora 13,00 votaseră 25.000 de oameni, în Italia - 30.000 de oameni, în Republica Moldova - 15.000 de oameni, în Marea Britanie - 5.893, în Franţa - 5.665, Germania - 5.625, Austria - 3.106 şi Belgia - 4.213. Creşterile au fost între trei şi jumătate şi cinci ori mai mulţi decât în turul întâi', a spus Meleşcanu.


El a adăugat că sunt încă oameni la cozi în străinătate şi că se fac toate eforturile ca toţi cetăţenii să poată vota.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ