Mesaj dur pentru parlamentari: "La muncă, nu la întins mâna după pensii de lux!"

| 16 apr, 17:41

Deputatul Bogdan Diaconu, liderul Partidului România Unită, a lansat, joi, pe Facebook, un atac la adresa parlamentarilor care au semnat proiectul de lege prin care să își acorde "pensii de lux". Politicianul naționalist i-a trimis pe parlamentari să muncească, nu să cerșească: ”La muncă, nu la întins mâna”, le-a transmis Bogdan Diaconu celor care își doresc să iasă din Parlament cu pensii mari.

”Partidul România Unită este împotriva pensiilor speciale și a privilegiilor pe care parlamentarii doresc să și le acorde printr-un proiect de lege semnat de 255 dintre aleși”, a spus Bogdan Diaconu.

"Politica pentru națiune înseamnă muncă și responsabilități, nu privilegii. Cine alege privilegiile, înseamnă că nu înțelege sau nu vrea să știe în ce țară trăiește, unde există români cu pensii mai mici de 100 de lei! Am un mesaj pentru parlamentarii care doresc să-și facă rost de privilegii în Parlament, în loc să își apere cetățenii care i-au trimis acolo: la muncă, nu la întins mâna după pensii de lux!”, a conchis Diaconu.

Parlamentarii își pregătesc pensii speciale. Senatorul Petru Daia a afirmat, marți, că, potrivit formulei de calcul, pensiile pot varia între 1.500 și 4.000 de lei, în funcție de mandatele aleșilor. Astfel, parlamentarii se pun pe treabă și 250 dintre aceștia au semnat că își doresc să aibă parte de o pensie specială după ce părăsesc mediul politic.

 

Citeşte şi: Europarlamentarii PSD cer înlocuirea postului Realitatea Tv cu Antena3 în circuitul intern al Parlamentului European

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ